Zoek op categorie:F.H. Dekker Tractors en Machinery

Bezoekadres:

Almeloseweg 73
7671 RC Vriezenveen
Netherlands

Factuuradres:

Almeloseweg 73
7671 RC Vriezenveen

Tel.  0031 (0)546 - 493232

Bgg.0031 (0)6- 25038276
Mail: info@fhdekker.nl

Tractoren & landbouwmachines | Agrarische apparaten

FH Dekker: tractoren en landbouwmachines in Overijssel

Welkom bij FH Dekker, uw specialist op het gebied van tractoren en landbouwmachines in Overijssel. Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in het verkopen, repareren en onderhouden van agrarische machines. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van nieuwe en tweedehands machines in perfecte staat.

Flexibele tractorhandelaar en snelle levering

Sinds 2000 houden wij ons bezig met het verhandelen van machines in de landbouw. Als tractorhandelaar zijn wij actief binnen heel Nederland en desgewenst bezorgen we de machine bij u thuis. Zelf één van de tractoren in Overijssel ophalen op onderstaand adres mag natuurlijk ook. We zijn snel, direct en flexibel en maken gebruik van korte lijnen. Hierdoor kunnen wij de gewenste diensten of apparaten te allen tijde spoedig bij u leveren. Ons aanbod hebben we de afgelopen jaren uitgebreid met diverse merken. Hierdoor kunnen wij eigenlijk alles leveren wat de klant vraagt met betrekking tot tractoren en landbouwmachines. Momenteel zijn wij dealer van topmerken als Samasz, Fella, John Deere, Holaras, Rudrock, Gehl Knikladers en Paus Shovels. Bent u op zoek naar een ander merk? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Service op locatie voor onderhoud en reparatie

In Vriezenveen en omstreken bieden we een service op locatie voor onderhoud en reparatie. Wanneer u belt voor een afspraak komen we zo snel mogelijk bij u langs. Daarbij is het een optie om te vragen naar een vrijblijvende offerte op maat. FH Dekker is aangesloten bij Fedecom, een brancheorganisatie voor onder andere bedrijven in de landbouwtechniek. Hierdoor staan wij garant voor trots, een ondernemend karakter, ambitie, kennis en een krachtige en slagvaardige organisatie met een helder doel voor ogen. Doordeweeks zijn wij geopend van 07:00 – 18:00 uur. Op zaterdag hebben we geen vaste openingstijden en kunt u het beste eerste even contact met ons opnemen.

Geïnteresseerd in tractoren en landbouwmachines in Overijssel bij FH Dekker? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

FH Dekker
Horstweg 10
7671 RJ Vriezenveen
Tel: 0546 – 493232

powered by 123machine.nl