Zoek op categorie:F.H. Dekker Tractors en Machinery

Bezoekadres:

Almeloseweg 73
7671 RC Vriezenveen
Netherlands

Factuuradres:

Almeloseweg 73
7671 RC Vriezenveen

Tel.  0031 (0)546 - 493232

Bgg.0031 (0)6- 25038276
Mail: info@fhdekker.nl

Tweedehands landbouwmachines Overijssel | In goede staat

Ruim aanbod aan tweedehands landbouwmachines in Overijssel

Bent u op zoek naar een machine voor het platteland? FH Dekker is uw handelsbedrijf op het gebied van tweedehands landbouwmachines in Overijssel. Al onze agrarische machines zijn in een goede staat en bieden wij aan voor voordelige prijzen. Indien gewenst leveren wij het gekozen product bij u thuis.

 

Service op locatie voor onderhoud en reparatie
 

Wij verkopen enkel landbouwmachines en tractoren van toonaangevende fabrikanten. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor kwaliteitsmerken als Samasz, Fella, John Deere, Holaras, Rudrock, Gehl Knikladers en Paus Shovels. Al onze 2e hands landbouwmachines kiezen we persoonlijk uit met de grootste zorg en kijken we grondig na. Natuurlijk voorzien we de apparaten van het vereiste onderhoud en de nodige reparaties. U bent zes dagen per week van harte welkom om de beoogde machine bij ons op locatie in Vriezenveen te komen bekijken. Hier kunt u meteen het apparaat ophalen of u kunt ervoor kiezen om de landbouwmachine of tractor thuis te laten bezorgen.

Onze tweedehands landbouwmachines in Overijssel:

·         Tractoren

·         Mestmachine

·         Harken

·         Schudder

·         Maaimachines als schijvenmaaier en trommelmaaier

·         Kuilvoersnijder

·         Kuilwals

·         Hooibouwmachine

·         Weidesleep

·         Cultivator

·         Grasroller

·         Onderdelen als wielen en banden

 

Agrarische machine op aanvraag
 

Wanneer u uw verlangde product niet kunt vinden in onze collectie, mag u altijd contact met ons opnemen. Door onze korte lijnen met fabrikanten zijn wij in staat om spoedig de door u gewenste agrarische machine te leveren. Nadat u het apparaat bij ons hebt gekocht bent u van harte welkom om bij ons terug te keren voor toekomstig onderhoud of nodige reparaties.

Meer weten over tweedehands landbouwmachines in Overijssel van FH Dekker? Neem contact met ons op door te bellen naar 0546-493232 of mail naar info@FHDekker.nl. We staan u spoedig te woord.

           

powered by 123machine.nl