Zoek op categorie:F.H. Dekker Tractors en Machinery

Bezoekadres:

Almeloseweg 73
7671 RC Vriezenveen
Netherlands

Factuuradres:

Almeloseweg 73
7671 RC Vriezenveen

Tel.  0031 (0)546 - 493232

Bgg.0031 (0)6- 25038276
Mail: info@fhdekker.nl

In- en verkoop landbouwmachines | Agrarisch in Overijssel

 
In- en verkoop van landbouwmachines in Overijssel


Wilt u een nieuwe of tweedehands agrarische machine kopen? FH Dekker verzorgt de in- en verkoop van landbouwmachines vanuit Overijssel. Zo kunt u bij ons terecht met een aanvraag voor een apparaat of voor het verkopen van uw landbouwmachine of tractor. We kijken al onze producten eerst grondig na voordat we deze verhandelen.

Aanvraag en verkoop van uw machine

Wij kopen ongebruikte en gebruikte toestellen voor het platteland in van diverse kwaliteitsmerken. De landbouwmachines kopen we op bij betrouwbare bedrijven of particulieren om deze vervolgens te voorzien van het nodige onderhoud en vereiste reparaties. De machines zijn over het algemeen vrij nieuw en te allen tijde in een goede staat. De verkoop van landbouwmachines en de inkoop van landbouwmachines in Overijssel voeren we zorgvuldig uit. Ons doel is om klanten enkel te voorzien van de allerbeste producten. Door onze korte lijnen met leveranciers en vele connecties in de landbouwwereld is het voor ons mogelijk om machines op aanvraag te bestellen. We zullen deze dan ook snel aan u leveren. Hebt u zelf een machine te koop? Kom bij ons langs of vraag ons bij u op locatie en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.


Agrarische machines van topmerken

De in- en verkoop van landbouwmachines doen we voornamelijk met topmerken als Samasz, Fella, John, Deere, Holaras, Rudrock, Gehl Knikladers en Paus Shovels. Indien gewenst zorgen wij ervoor dat het gewenste apparaat bij u thuis wordt bezorgd. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Vriezenveen.

Wij kopen en verkopen landbouwmachines als:

·         Tractoren

·         Mestmachine

·         Harken

·         Schudder

·         Maaimachines als schijvenmaaier en trommelmaaier

·         Kuilvoersnijder

·         Kuilwals

·         Hooibouwmachine

·         Weidesleep

·         Cultivator

·         Grasroller

·         Onderdelen als wielen en banden


Meer weten over de in- en verkoop van landbouwmachines in Overijssel bij FH Dekker? Bel naar 0546-493232 of stuur een mail naar info@FHDekker.nl. Via deze weg kunt u meteen een afspraak maken.

 

powered by 123machine.nl