Onderhoud

Het beste onderhoud. Keer op keer.

Onderhoud landbouwmachines

Stuur een e-mail naar info@fhdekker.nl of bel ons op +31 (0)6 283 414 77

FH Dekker verzorgt het onderhoud van landbouwmachines in Overijssel. Wij snappen als geen ander hoe vervelend het is als uw machine niet werkt op de momenten dat u deze nodig hebt. Om deze situatie te voorkomen raden wij aan tijdig een onderhoudsbeurt in te plannen bij één van onze specialisten.

Goed uitgeruste werkplaats

In onze goed uitgeruste werkplaats hebben wij alle materialen en specialismes tot onze beschikking voor het uitvoeren van uw jaarlijkse onderhoud. We zorgen er te allen tijde voor dat we op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent agrarische machines om te voldoen aan de eisen van de huidige technieken. Zo garanderen wij u dat uw machine bij ons in veilige handen is en enkel met de beste kwaliteit wordt onderhouden. We geven u als tip het onderhoud voor landbouwmachines in Overijssel door ons uit te laten voeren op een moment waarop u het apparaat kunt missen, bijvoorbeeld in de winter.

Onderhoudsbeurten voor alle machines

Wij zorgen ervoor dat de levensduur met het onderhoud voor landbouwmachines en tractoren wordt verlengd en proberen de kwaliteit die de desbetreffende machine levert te waarborgen. Onze specialisten onderhouden alle soorten machines voor het platteland van diverse merken. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden of voor een vrijblijvende prijsopgaaf op maat. Wanneer blijkt dat een bepaald onderdeel aan vervanging toe is, nemen we eerst contact met u op om de kosten te bespreken. Pas na goedkeuring zullen we het beoogde onderdeel voor u vervangen.

Hebt u interesse in het onderhoud voor landbouwmachines in Overijssel bij FH Dekker? U kunt bellen naar 0546-493232 of een mail sturen naar info@fhdekker.nl. We helpen u graag verder.

Voor snel contact belt u met het onderstaande nummer

+31 (0)6 25 038 276

Mail ons vandaag nog
info@fhdekker.nl
F.H. Dekker Tractoren en Machines foto