Reparatie

Alle vormen van reparaties

Reparatie van tractoren & landbouwmachines

Stuur een e-mail naar info@fhdekker.nl of bel ons op +31 (0)6 283 414 77

Doet uw machine of tractor voor het platteland het niet meer? Bij FH Dekker bent u aan het juiste adres voor uw tractor en landbouwmachine reparatie in Overijssel. Wij lossen graag al uw problemen op waar u geen tijd voor hebt of waar u niet genoeg kennis van hebt. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten reparaties.

Herstel met zorg en kwaliteit

Of het nu om een grote of kleine reparatie van landbouwmachines in Overijssel gaat, wij herstellen uw apparaat met grote zorg en kwaliteit. Dankzij onze snelle service en korte lijnen met fabrikanten zorgen wij er met onze tractor en landbouwmachine reparatie voor dat u snel weer gebruik kunt maken van uw machine. In korte tijd hebben we het vervangende onderdeel in huis en we kunnen deze dan ook spoedig voor u monteren. Neem contact met ons op en wij maken direct een afspraak. Indien gewenst sturen we u vooraf een vrijblijvende prijsopgaaf op maat toe. Zo weet u vooraf al waar u aan toe bent.

Haal- en brengservice van uw machine

U kunt uw voertuig langsbrengen op onze werkplaats in Vriezenveen of gebruik maken van onze haal- en brengservice. Te allen tijde gaan we zorgvuldig met uw apparatuur om en zorgen we dat deze ook weer netjes wordt thuisgebracht.

Wilt u meer informatie over de tractor of landbouwmachine reparatie in Overijssel bij FH Dekker? Bel naar 0546-493232 of stuur een mail naar info@fhdekker.nl. We nemen spoedig contact met u op. Via deze weg kunt u tevens een afspraak maken.

Voor snel contact belt u met het onderstaande nummer

+31 (0)6 25 038 276

Mail ons vandaag nog
info@fhdekker.nl
F.H. Dekker Tractoren en Machines foto